Kwaliteit en een persoonlijke benadering

Derco is opgericht in 1984 en is nog altijd een familiebedrijf. Het heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige proces- en transportbanden.

Derco denkt mee

Bij Derco zijn we pas tevreden als we de beste oplossing hebben gevonden. Voor de meeste toepassingen hebben we een geschikte transportband – ons standaardassortiment omvat zo’n 1500 bandtypen. In nauw overleg met de betrokken distributeur en diens klant vinden we telkens weer een oplossing voor problemen bij de toepassing van transport- en procesbanden.

Wereldwijd distributienetwerk

Derco levert uitsluitend via distributeurs. Inmiddels zijn het er wereldwijd meer dan 300. De onafhankelijke distributeur kent zijn lokale markt en is thuis in de industrieën waaraan hij levert. Elke Derco distributeur bedient daarom zijn eigen gebied of een specifieke (lokale of regionale) industrie.

Door onze expertise, aangevuld met doorlopende feedback van onze distributeurs, hebben wij de kennis en vaardigheden in huis om te helpen bij de selectie van het juiste product, innovatie in productontwikkeling, klantbenadering en inrichting van de confectiewerkplaats.

Een sterk netwerk

Naast de eigen productontwikkeling helpt Derco ook graag zijn distributeurs zich verder te ontwikkelen. Door actieve ondersteuning bij toepassingsvraagstukken, inrichting van de confectiewerkplaats en klantbenadering werken wij continu aan versterking van ons distributienetwerk. Steeds vaker vinden onafhankelijke distributeurs elkaar in een samenwerking. Ze maken gebruik van elkaars voorraad, kopen samen in, of delen kennis over industrieën, toepassingen en technieken.

Persoonlijke ondersteuning

Derco gaat mee met de tijd en gebruikt de laatste technieken in R&D en productie. We werken daarbij op het hoogst mogelijke niveau in uitvoering, kwaliteit, service en garantie, ondersteund door een persoonlijke aanpak. U heeft als distributeur direct contact met een medewerker die u kent. Dat vinden we bij Derco de beste manier om een nauwe relatie met u op te bouwen. Zo kunnen we u altijd snel helpen de juiste transportband te vinden.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Derco distributeur? Neem direct even contact met ons op, dan helpen we u verder.